Lara Croft And The Temple Of Osiris is op 9 december te spelen op de Xbox One

Morgenavond niks te doen op pakjesavond? Dan heb je vast en zeker zin om met Lara Croft te spelen. Op de console en PC bedoelen we dan natuurlijk. Lara Croft And The Temple Of Osiris ligt namelijk morgen in de winkels voor de PlayStation 4 en PC.

In 1996 zag de koningin van de hedendaagse videogame industrie het licht: Lara Croft. Deze stoere heldin wist miljoenen spelers te veroveren in de klassieke adventuregame Tomb Raider. Wereldwijd gingen van de verschillende games in de serie meer dan 30 miljoen stuks over de toonbank. Tomb Raider en Lara Croft werden onderdeel van de pop culture. Naast games werd er zelfs twee films gemaakt. Vorig jaar blies uitgever Square Enix de franchise nieuw leven in met een prequel waarin een jeugdige Lara Croft de hoofdrol speelde.

Lara Croft And The Temple of Osiris

Lara in Egypte

Lara Croft and the Temple of Osiris speelt zich diep in de woestijn van Egypte af. In haar nieuwe avontuur moet Lara samenwerken met de rivaliserende schattenjager Carter Bell en de gevangen goden Horus en Isis om de boosaardige god Seth te verslaan. Lara en haar reisgezellen vechten tegen de natuurelementen op de zandvlakten en in oude tombes en moeten het opnemen tegen legendarische goden en mythische wezens. Nu het lot van de wereld op het spel staat, moet Lara de fragmenten van Osiris terugvinden om te voorkomen dat Seth de hele mensheid knecht.

Of dit nu een hernieuwde kennismaking is of introductie, in deze game laat Lara Croft zich van haar beste kant zien. Actie, avontuur en niet te vergeten puzzels. Lara Croft and the Temple of Osiris is alleen of samen met vrienden te spelen. De naadloze drop-in/drop-out co-op zorgt voor een nieuwe beleving van de klassieke serie. De nieuwste Lara Croft-game is essentieel voor de doorgewinterde fan en een plezierige kennismaking voor de nieuwe gamers. Lara Croft and the Temple of Osiris is daarnaast een mooie opwarmer voor de nieuwste game Rise of the Tomb Raider die eind 2015, wel voor de Xbox One, zal verschijnen.