Bereid je voor op de sexy Lady Hammerlock!

PAX South stond helemaal in het teken van Gearbox Software, want de aankondigingen bleven maar binnen stromen. Tijdens het PAX South Gearbox panel werd aangegeven dat Borderlands The Pre-Sequel een derde DLC pakket zal ontvangen, die overigens ook een nieuw personage toevoegt. Lady Hammerlock, hoogstwaarschijnlijk Sir Hammerlock’s vrouw, heeft een eigen unieke special ability genaamd “Cold as Ice” die in de vorm van een “Frost Diadem Shard” schade kan aanbrengen bij meerdere vijanden. Haar skill tree zal zich vooral richten op snipen, ice damage en bonus krachten die ze ontvangt door de kills van teamgenoten.

Lady Hammerlock Wintertide

Lady Hammerlock zal deze week beschikbaar zijn voor Xbox 360, PlayStation 3 en de PC. Daarnaast zal ze ook toegevoegd worden aan de Handsome Collection die onlangs voor de Next-gen systemen werd aangekondigd. Onze review van Borderlands The Pre-Sequel is hier te vinden.

  • Tof vond de nieuwe personages van Borderlands 2 de vetste personages van de hele game. Hopelijk is dit nu ook het geval.