EpiCon 2014 krijgt twee edities

Welke old school games neem jij mee?

Aankomend weekend, op 5 en 6 juli, vindt EpiCon plaats in de Brabanthallen te Den Bosch. Een epische conventie, waar ook Magix Buttons een stand heeft. Speciaal voor EpiCon roept dé specialist op het gebied van ‘classic gaming’ een onweerstaanbare actie in het leven. Onder de noemer ‘Tussen Games en Kitsch’ kun je bij Magix Buttons terecht met je old school games, om deze te laten taxeren door game-experts. Misschien zit er wel een verborgen pareltje tussen en kun je met een leuk extra zakcentje weer naar huis.

Zorg er dus voor dat je jouw zolder volledig afspeurt voordat je naar EpiCon afreist, in de hoop daar een oude NES- of Atari 2600-cartridge te vinden die uiterst zeldzaam is. Je zou niet de eerste zijn die een dertig jaar oude game voor een recordbedrag van de hand doet. Zo kwam nog niet zo lang geleden een zeldzame Stadium Events voor NES voor 75.000 dollar verkocht. Daarnaast kwamen verschillende Atari 2600-games – waaronder E.T. – in opspraak, nadat deze werden opgegraven vanuit een stortplaats in de woestijn van New Mexico. Mocht je een dergelijke zeldzame game weten te vinden, verstopt in een doos op zolder, dan weet je na een bezoek aan EpiCon en de stand van Magix Buttons in ieder geval wat jouw speurtocht waard is geweest.

Heb je geen oude games op zolder gevonden? Dan kun je nog altijd bij Magix Buttons terecht om de uitgebreide gamecollectie te bewonderen, of zelfs dat ene speciale stukje gamenostalgie aan te schaffen. Daarnaast organiseert Magix Buttons in samenwerking met Capcom en Shadaloo een Ultra Street Fighter IV competitie op speciale Viewlix arcadekasten, waarmee je uiteraard geweldige prijzen kunt winnen.

Over Magix Buttons

Magix Buttons is dé specialist op het gebied van ‘classic gaming’, waar retro gaming en het plezier van gamen in het algemeen samenkomen. Op de website van Magix Buttons kun je al het laatste nieuws en features vinden over dit onderwerp, maar ook allerhande competities. Daarbij kun je bij Magix Buttons terecht voor de webshop, waar nagenoeg alles te vinden is op het gebied van classic gaming; van games tot consoles tot collectables.