Dragon’s Dogma spelers van het eerste uur krijgen wat extra’s.

Het pakket zal voor 29,99 over de toonbank gaan.

Op 26 april 2013 verschijnt er een geheel nieuw en spannend hoofdstuk voor CAPCOM’s populaire Dragon’s Dogma franchise: DRAGON’S DOGMA: DARK ARISEN.

Het nieuwe hoofdstuk biedt nieuwe omgevingen, missies, vijanden, wapens en nog veel meer gecombineerd met alle content uit het eerste deel.

De game speelt zich af op Bitterblack Isle in een ondergronds rijk compleet met nieuwe afschrikwekkende tegenstanders en onvoorstelbare rijkdommen en schatten, die je op je pad tegenkomt.

Beginnende spelers krijgen de mogelijkheid om het spel vanaf het begin te spelen voordat ze aan de nieuwe content beginnen.

Gamers die in het bezit zijn van het eerste deel kunnen bestaande karakters en data transporteren om zo hun reis te vervolgen als de ‘Arisen’. Ook krijgen ze de volgende extra’s: 100.000 Rift Crystals, onbeperkt Ferrystones en een Gransys Armour Pack bestaande uit zes nieuwe outfits.

Belangrijkste kenmerken:

Alle content van Dragon’s Dogma plus:

· Een enorm ondergronds rijk met meer dan 25 nieuwe afschrikwekkende vijanden.

· Meer vaardigheden, uitrustingen en uitbreidingen.

· Level 3 vaardigheden.

· Meer dan 100 toevoegingen aan de bestaande uitrustingen.

· 14 nieuwe karakters en Pawn uitbreidingen.

· Optioneel Japanse voice over.

De PlayStation 3 versie van de game is op 26 april ook te digitaal te downloaden. De Xbox 360 versie volgt later dit jaar.