Respawn Entertainment is aanwezig op het PlayStation Experience Event

Respawn Entertainment, de ontwikkelaar achter Titanfall, zal aanwezig zijn bij het PlayStation Experience Event dit weekend. Dit is nogal gek omdat Respawn tot nu toe geen enkele game heeft ontwikkeld voor de consoles van Sony. Het is dus goed mogelijk dat Respawn op het PlayStation Experience Event een game voor de PlayStation 4 zal gaan onthullen. Dit zou mogelijk Titanfall voor de PlayStation 4 kunnen zijn, het eerste deel van Titanfall verscheen begin dit jaar namelijk exclusief voor Xbox One, Xbox 360 en PC. Respawn Entertainment gaf eerder aan dat zij Titanfall graag naar de PlayStation 4 zouden brengen, maar dat dit niet mogelijk was door contracten met Microsoft.

Het PlayStation Experience Event vindt dit weekend plaats in Las Vegas, de persconferentie start op zaterdag 8 december om 10.00 uur lokale tijd. (19.00 uur Nederlandse tijd) Het event is te volgen via een livestream op Twitch.tv

Komt Titanfall toch nog naar de PlayStation 4

  • Ik zou het echt nice vinden als TitanFall alsnog naar de PS4 komt! Ik vind Advanced Warfare beter dan Ghosts maar TitanFall lijkt me ook erg tof om naast AW als multiplayer shooter te gaan spelen!

    • Het eerste deel hoeft qat mij betreft niet meer zo nodig, maar een vervolg zeker wel. Dat kleine beetje van titanfall dat ik op de 360 heb gespeeld zonder vrienden was al super vet.