Crysis 2 werd via Twitch op de PlayStation 4 gestreamd, komt er een Crysis 2 remaster?

Crysis 2 is op dit moment niet beschikbaar voor PlayStation 4, toch is er een Twitch-stream van Crysis 2 gespot die werd uitgezonden via een PlayStation 4. Er heerst dus de vraag hoe dit kan, sommige mensen denken nu dus dat er een Crysis 2 remaster op komst is voor de PlayStation 4. Kort geleden streamde een speler met de naam: juks_us Crysis 2 via zijn PlayStation 4, de speler in kwestie werd door oplettende kijkers meteen gevraagd hoe dit mogelijk was, hierna ging de stream meteen offline. Op dit moment is Crysis 2 namelijk op geen enkele manier te spelen op een PlayStation 4, het is dus ook niet mogelijk dat de speler in kwestie de PlayStation 3 versie van Crysis 2 via PlayStation Now speelde en dit op zijn PlayStation 4 aan het streamen was, Crysis 2 is namelijk niet beschikbaar voor PlayStation Now. Daarnaast is het tot op heden nog niet mogelijk om PlayStation Now games te streamen via Twitch.

Komt Crysis 2 naar de PlayStation 4?

Het is natuurlijk heel raar dat Crysis 2 toch gestreamd kon worden, daarom wordt er nu dus gespeculeerd dat er binnenkort een remaster van de Crysis-trilogie naar de PlayStation 4 komt, of een remaster van enkel Crysis 2. Aangezien juks-us vorig week ook al verantwoordelijk was voor een Bloodborne livestream lijkt het erop dat deze gebruiker wel vaker eerder toegang heeft tot nog niet verschenen games. Voor nu zit er niks anders op dan afwachten, totdat Crytek meer duidelijkheid verschaft over deze situatie.

De Crysis games waren op de vorige generatie consoles al een lust voor het oog, op de nieuwste consoles zouden deze games er grafisch nog beter uitzien, daarom aan jouw de vraag: Zou jij een remaster van de Crysis games willen voor PlayStation 4 en Xbox One? Vertel ons in de reacties waarom jij dit wel of niet wilt!