Haal een stukje Kojima Productions bij jou in huis!

Hideo Kojima staat er om bekend een grote groep trouwen groupies te hebben die alles wat de beste man bedenkt geweldig vinden. En laat dat nou de perfecte reden zijn om een nieuw collecter’s item uit te brengen waar de Kojima fans ongetwijfeld van gaan kwijlen.

Sinds zijn vertrek bij Konami heeft Kojima zich volledig gericht op zijn nieuwe onderneming genaamd Kojima Productions. In het logo van de onderneming maakten we vorig jaar al reeds kennis met “Ludens”, de officiële mascotte van Kojima Productions. Dankzij Sideshow Collectibles en Prime 1 Studios zal nu vanaf 2018 een heus standbeeld van Ludens te koop worden aangeboden. Dit zeldzame beeld gaat rond de $1999.99 kosten, 63 inch (ongeveer 16o cm) hoog worden en maar 150 keer geproduceerd worden. Kojima zal bovendien elk standbeeld persoonlijk signeren.

Gelukkig is Kojima ook bezig met Good Smile Company (het bedrijf achter de schattige Nendoroids) om tevens wat goedkopere en schattigere Ludens producten op de markt te brengen. Niet iedereen heeft immers zo’n gigantisch bedrag over voor een standbeeld van de Kojima Productions mascotte. Neem hieronder een kijkje naar de levensechte Ludens.