RIDE wordt in de lente 2015 verwacht voor Xbox One, Xbox 360, Windows PC, PlayStation 3 en PlayStation 4

Gisteren hadden we al een leuk nieuwtje voor mensen die gek zijn op motoren maar vandaag komt daar nog een leuk nieuwtje bij. Koch Media en Milestone kondigen namelijk met trots aan dat zij een samenwerking zijn aangegaan om de revolutionaire motorracegame RIDE, Milestone’s allereerste eigen IP, naar de Benelux te brengen.

Milestone’s ontwikkelingsstudio’s in Italië zijn teruggekeerd naar de tekentafel en breken alle regels om een scala aan nieuwe ideeën te introduceren binnen de virtuele racewereld met hun allereerste eigen IP. RIDE biedt spelers de mogelijkheid om meer dan 100 motoren te ervaren binnen 4 verschillende categorieën – Superbikes, Supersports, Naked, en Historical Bikes – en neemt hen op volle toeren mee naar een grote verscheidenheid aan stads-, land-, en historische circuits van over de hele wereld van het motorracen. RIDE bevat ongekende mogelijkheden voor het personaliseren van voertuigen en rijders, waarmee spelers een groot scala aan opties hebben waarmee de gameplay lang fris en spannend blijft. RIDE is een ervaring die zowel spelers als rijders meeneemt op de lange weg van de ware motorrijder.

Jeroen Pompen, Managing Director bij Koch Media Benelux geeft aan:

“Koch Media Benelux kijkt ernaar uit om Milestone’s eerste eigen IP “RIDE” in de Benelux te distribueren.” “Als een gevestigde uitgever en distributeur in de Benelux, zullen we onze lokale expertise en kennis inzetten om dit ambitieuze en spannende project succesvol te introduceren aan zowel spelers als motorfans.”

Marco Micallef, Sales & Marketing Director van Milestone geeft aan:

“We zijn blij met de distributieovereenkomst die wij met Koch Media hebben gesloten voor de Benelux. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking een succes zal zijn dankzij de expertise en marktkennis waarmee Koch Media zich heeft bewezen de afgelopen jaren. Een aantal jaar geleden zijn wij gestart met de distributie van onze producten in de Benelux en zagen een grote groei in onze games. Deze distributieovereenkomst is een uiterst strategische stap om ons succes verder te doen groeien.