Koch Media en Focus Home Interactive brengen onder andere Farming Simulator 15 uit

Koch Media, vooraanstaand producent en distributeur van digitale entertainment producten en Focus Home Interactive, de Franse uitgever bekend van onder meer de succesvolle Farming Simulator franchise, kondigen met onmiddellijke ingang een distributieovereenkomst aan voor de Benelux.

Koch Media en Focus Home Interactive zullen een krachtig begin aan hun nieuwe partnership maken met het langverwachte debuut van de succesvolle simulatie game Farming Simulator 15 op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.

In de lente brengt Koch Media twee veelgeprezen titels van de uitgever naar de Benelux: Act of Aggression, een real-time strategiegame die terugkeert naar het gouden tijdperk van strategiegames van de jaren 90, en Blood Bowl 2, het vervolg op de videogame gebaseerd op Games Workshop’s beroemde bordspel dat American football met Warhammer’s fantasiewereld combineert.

Koch Media en Focus Home Interactive ronden het eerste half jaar van 2015 af met de lancering van Tour de France Season 2015 en Pro Cycling Manager 2015 in de Benelux. Beide titels komen uit op het moment dat de lokale wielerscene zich opmaakt voor de start van de Tour de France in Utrecht later dit jaar.