Jets is over paar weken gratis te downloaden in de App en Google Play Store

Leuk nieuws voor iedereen die iets met vliegtuigen heeft want KLM toont de eerste gameplaybeelden van Jets. In Jets navigeert de speler zijn papieren vliegtuig door een unieke paper art style versie van Amsterdam.

Jets is over een paar weken gratis te downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store. Kartonnen versies van andere beroemde steden worden later dit jaar aan de game toegevoegd.

Over Jets

Jets is een mission-based endless flyer voor mobiele telefoons, waarin spelers hun papieren vliegtuig veilig door een kartonnen wereld vol obstakels moeten loodsen. Dit kunnen ze doen in een uitdagende single player mode, maar het wordt nog spannender wanneer ze via hun social media accounts vrienden uitnodigen voor een-op-een turn-based multiplayer missies.

De eerste levels van Jets spelen zich af in Amsterdam, de thuishaven van KLM. Spelers vliegen met hun papieren vliegtuig door het centrum van de oude stad en over de beroemde grachten, terwijl ze auto’s, trams en boten ontwijken. In de single player modus spelen ze nieuwe missies vrij, verzamelen ze items en verbeteren high scores. In de multiplayer modus dagen ze hun vrienden uit een betere score neer te zetten in hetzelfde level. Met gebruik van het in-game social media challenge systeem kunnen spelers hun overwinning direct delen op social media. De verliezer kan het systeem gebruiken om de ander opnieuw uit te dagen, een minder sterke tegenstander te zoeken, of hij/zij oefent nog meer in de single player mode.

KLM toont de eerste gameplaybeelden van Jets.1

Voor de besturing van het papieren vliegtuig maakt Jets gebruik van soepele swipe controls. Een via double-tap geactiveerde raket boost de snelheid en verschillende andere power-ups helpen de speler bij het verslaan van de opponent.

De stad is ingericht met een ongelooflijk oog voor detail. Functionerende ophaalbruggen, trams die bellen als je te dicht in de buurt komt, en roestige fietsen die bijna de gracht in vallen. Allemaal heel herkenbaar voor mensen die Amsterdam hebben bezocht.

Kenmerken van Jets:

  • Leuke en uitdagende spelervaring.
  • Gebruik het custom social media challenge systeem om tegen je vrienden te spelen.
  • Unieke en zeer gedetailleerde wereld van papier.
  • Uitdagende missies afgestemd op de vaardigheid van de speler.
  • Directe en soepele swipe controls.

Bekijk hieronder de eerste gameplaybeelden van Jets en laat ons eens weten of jij over enkele weken aan het swipen bent op je mobiele telefoon.