Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX krijgt releasedatum

Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX verschijnt op de PlayStation 3

In afwachting van de komende E3 kondigt Square Enix Ltd. vandaag de releasedatum en een gloednieuwe trailer aan van Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX. De game zal vanaf 5 december 2014 in Europa beschikbaar zijn voor het PlayStation 3-systeem.

De nieuwe trailer opent met memorabele scènes uit Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX en toont vervolgens hoogtepunten uit het verhaal en de gameplay van Kingdom Hearts II FINAL MIX, Kingdom Heart Birth by Sleep FINAL MIX en cinematische video’s uit Kingdom Hearts: Re:coded. Alle drie games zijn volledig in HD geremasterd waarmee deze klassiekers opnieuw tot leven worden gebracht voor het PlayStation 3-systeem.

Samen met Donald en Goofy gaat Sora op avontuur door verschillende Disney-werelden zoals Halloween Town uit The Nightmare Before Christmas, het land van de draken uit Mulan, Port Royal uit Pirates of the Caribbean, de Afrikaanse savanne uit Lion King, de wereld van “Space Paranoids” uit Tron en meer om het op te nemen tegen de Heartless en de kwaadaardige Organization XIII.

Over Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX

Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX is een volledig in HD geremasterde verzameling, bestaande uit Kingdom Hearts II FINAL MIX en Kingdom Hearts Birth by Sleep FINAL MIX. Beide games waren voorheen uitsluitend verkrijgbaar in Japan en zijn nu voor het eerst buiten Japan verkrijgbaar voor de PlayStation 3. Cinematische video’s uit Kingdom Hearts Re:coded maken ook deel uit van de compilatie. De game is een vervolg op het vorig jaar verschenen Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX en vormt tevens de opmaat naar het langverwachte KINGDOM HEARTS III, welke momenteel in ontwikkeling is voor PlayStation 4 en Xbox One.