Killzone Shadow Fall patch 1.40 nu beschikbaar

Killzone: Shadow Fall patch 1.40 bereid game voor op standalone versie Intercept-DLC

Killzone: Shadow Fall is als sinds dag een van de release van de PlayStation 4 beschikbaar en word goed ondersteunt door Guerrilla Games. Regelmatig verschijnen er patches en DLC voor de game om zo de speelduur en speelbaarheid van Killzone: Shadow Fall te verlengen. Vandaag is er wederom een nieuwe update verschenen. Update 1.40 rekent natuurlijk weer af met een aantal bugs en glitches maar maakt de game ook alvast klaar voor de standalone versie van de Intercept-DLC.

  • Support voor coöp standalone: Wanneer de standalone versie van Killzone: Shadow Fall Intercept uit is, zullen spelers samen met mensen kunnen spelen die deze DLC als uitbreiding van de volledige game hebben.
  • Support voor nieuwe Coöp maps: De release van de standalone versie zal gepaard gaan met de release van twee nieuwe Intercept maps.
  • Fix voor crash in vriendenlijst: De crash bij het toetreden tot een Warzone met een party zal niet meer voorkomen.
  • Fix voor ‘Grenade Collision’ op Mortally Wounded: De ‘invisible wall’ die voorkomt als je een granaat over gewonde spelers wil gooien is verholpen.
  • Verschillende bugs verholpen: Patch 1.40 fixt meerdere bugs in de Intercept modus en de multiplayer.

De releasedatum voor de standalone versie van de Intercept-DLC is echter nog niet bekend, maar het lijkt er op dat dat niet lang meer zal duren, aangezien de game nu al op de release wordt voorbereid.