Weer drie nieuwe maps voor niks voor de Killzone Shadow Fall multiplayer, Guerilla gaat maar door

Het kan bijna niet gekker worden. Killzone Shadow Fall heeft dinsdag weer drie nieuwe maps gekregen voor het multiplayer gedeelte van de game. En zoals gewoonlijk zijn alle die de maps gratis te downloaden.
Het gaat hier over The Statue’ voor de competetieve multiplayer, en twee nieuwe co-op maps, ‘The ATAC Tower’ en ‘The Canal’.

‘The Statue’ speelt zich af rond een constructie locatie waar een memorial gebouwd word ter ere van Scolar Visari en een nabijgelegen armory. De map zorgt voor een chaotisch gevecht door de constructie en materialen die overal te vinden zijn, en dan hebben we het nog niet eens over de binnenkant van de armory.
En over de co-op maps had Guerilla het volgende te zeggen:

-ATAC Tower functions as a base for the ATAC drones patrolling New Helghan’s borders.
-Fallen into disuse after the New Helghan government abandoned hydroelectric power, the Canal has become an overgrown riverbed filled with discarded junk and debris.

Alle drie de maps zijn vanaf gisteren te downloaden in de US store, en in de loop van vandaag in de Europese PSN store. Dus Killzone spelers, hou de downloads in de gaten. Er zijn drie nieuwe maps te verkennen…