Killing Floor 2 moet nog dit jaar verschijnen

Zombies, we zijn er gek op. Nou ja niet in lieftallige zin maar meer om ze af te maken. Games zoals de Dead Rising serie, Dying Light, Dead Island 1 en 2 en nog meer games waar zombies in voorkomen tonen dat wel aan. Op de PlayStation 4 verschijnt er nog een game waarin je de zombies kan mollen op verschillende manieren. We hebben het natuurlijk over Killing Floor 2. Deze game werd eind vorig jaar door Sony aangekondigd.

Het verhaal gaat over, hoe kan het ook anders, ‘genetically engineered creatures’ die zijn uitgebroken bij Horzine en hoe de mensheid hiermee omgaat en, hopelijk, overleeft. Dit gebeurde allemaal al in het eerste deel van Killing Floor. In deel 2 hebben de zombies, en andere onvriendelijkheden, het in ieder geval al in het Verenigd koninkrijk voor het zeggen. De mensen op het vaste land van Europa dachten veilig te zijn maar dat is helaas niet het geval. Hoe dat afloopt zien we allemaal in het tweede deel van Killing Floor.

In onderstaande video, genaamd Killing Floor Uncovered, leren we meer over de experimenten bij Horzine. Niet schrikken he!