Killer Instinct krijgt een retail release. Jawel, ten tijde dat de Xbox One hier uitkomt, komt seizoen รฉรฉn van de game uit op disc

De Killer Instinct Combo Breaker Pack zal alle acht personage’s van het eerste seizoen bevatten (Jago, Sabrewulf, Glacius, Thunder, Sadira, Orchid, Spinal, en Fulgore) en zal een extra bonus fighter bevatten: een download code voor TJ Combo (die aangekondigd is voor seizoen twee).
TJ Combo is ook meteen het begin voor seizoen twee van de Killer Instinct fighters welke later dit jaar begint. Dus Killer Instinct krijgt een retail release op 23 september in de US en vermoedelijk niet lang hierna ook in Europa, en deze Killer Instinct Combo Breaker Pack zal $19,99 kosten. Als deze disc ook naar Europa komt zal deze vermoedelijk ook โ‚ฌ19,99 kosten, als we de omrekening van tegenwoordig aanhouden.
Wat denken jullie Killer Instinct fans? Een goede keuze van microsoft? Of hadden ze hiermee moeten wachten tot er meer fighters waren?
Killer Instinct krijgt een retail release xbox one packshot 01-08-2014

 • Nino

  Ik zou de game gewoon digitaal van de Amerikaanse Store afplukken, ben je ten eerste goedkoper uit en als je dan T.J. Combo los koopt ben je nog steeds goedkoper uit dan een Europese disc release. ๐Ÿ˜€ En T.J. is toch pas te downloaden als season 2 officieel start, dus aan die code heb je de eerste tijd ook niets.

  En zeg nou zelf, wie heeft tijd voor Killer Instinct als je drie classes in Destiny aan het levellen bent. ๐Ÿ˜›

  • Grayfoxz

   Ik ben het vooral eens met je laatste statement ๐Ÿ˜‰

   • Killer Instinct gaat voor Destiny. Maar goed dat is persoonlijk ๐Ÿ™‚

    • Nino

     Killer Instinct is een toffe game, maar haalt het qua replay value gewoon nooit als je deze vergelijkt met Destiny. Bovendien is Killer Instinct zooooo maart 2014 voor mij! ๐Ÿ˜› “Maar goed dat is persoonlijk.”

     Ik heb veel meer zin in een diepere game waar ik me honderden uren mee kan vermaken.

     • Nou ja stel dat ik MOET kiezen dan gaat op dit moment Killer Instinct voor. Omdat ik op het eind toch meer met Fighters heb. Destiny komt er dan zeker. Maar dan meer in de rustige maand die december heet.