KijkOnline 2.0 Bèta is nu live!

Beste bezoekers,

Het is nogal rommelig geweest bij KijkOnline. Vooral de website is een aantal keer offline gehaald. Dit is gedaan ter voorbereiding en niet vanwege hack of andere vervelende problemen. Onze programmeur heeft zich in het zweet gewerkt en gelukkig heeft hij het meeste werk in orde gemaakt want vandaag is het toch kleine feestdag voor het team van Kijkonline.

We willen jullie hulp

Met trots presenteert KijkOnline de nieuwe website. Maandenlang heeft het complete team ontworpen, gebrainstormd, gediscussieerd en geprogrammeerd. En zie hier het resultaat. We zijn er enorm trots op! Echter willen we graag aangeven dat we nog in de bèta fase zitten. Ofwel we zijn nog druk bezig om de foutjes eruit te halen en hier kunnen we ook jullie hulp gebruiken!

Mocht je een foutje ontdekken geef dit dan graag aan ons door. Dit kan je doen in een reactie hieronder of via info@kijk-online.com. Beide opties zijn goed. We willen namelijk een goed platform creëren voor al onze bezoekers.

We horen jullie graag!

 • Batman78

  voorpagina klopt het aantal reacties niet.

 • Aan een zoek optie wordt gewerkt voor het geval iemand deze optie mist.

 • Ziet er goed uit!

  • Klein dingetje. in het menu kun je kiezen voor “PlayStation, Nintendo, Microsoft”. Dat is een beetje inconsequent. Ik zou er “Sony, Nintendo, Microsoft” van maken of “PlayStation, Xbox, Wii U/3DS”

   • Hier ben ik het mee eens, was mij niet eens opgevallen.

  • THNX MARTIJN!!!!

 • Fil

  Is misschien een smaak kwestie, maar tussen de titel en het bericht zit bij mij wel heel veel ruimte.

  • Hoi Fil,

   Bedankt voor je feedback. Het klopt wat je zegt. Er is idd meer ruimte. Echter hebben we ervoor gekozen om bij sommige items een intro tekst te plaatsen. Bijvoorbeeld bij review, interviews etc. Bekijk hier een voorbeeld: http://kijk-online.com/review/pes-2015-review/

   In welke browser bekijk jij de website? Wellicht is het hier inderdaad dan teveel. Hoor je snel 😀

   • Fil

    Chrome. Bij de review is het inderdaad wel beter, maar mijns inziens nog net iets te veel. Is een smaakkwestie uiteraard, maar zo lijkt de tekst er boven en het artikel niet altijd helemaal bij elkaar te horen. Ook lijkt het me dan zaak dat elk artikel zo’n introtekst heeft om de ruimtes te verkleinen 🙂 Of in de php/html/css zorgen dat if(t leeg is) { de ruimte verkleind wordt } else { niet } 😛 Maar wellicht ben ik een ietsjes overijverige designer 🙂 Verder ziet het er imo goed uit allemaal.

    • Nee ik begrijp je heel goed. Ben zelf ook designer dus snap precies hoe je denkt 😀 Een design is immers nooit af 😉 😀

 • Robert

  Ey Sjoerd! het is mooi geworden man! Maar even nog een puntje, ik ben natuurlijk gelijk naar mij favoriete afdeling PC – MAC gegaan, maar daar wordt niets ingeladen qua reviews etc. Ik moet dan eerst op meer bekijken klikken voor er iets getoond wordt. hier even de link voor het gemak: http://kijk-online.com/category/pc-mac/

  Heb nu even geen tijd om verder feedback te geven, maar als ik in de toekomst wat tegen kom dan laat ik het horen!

  • Yo Robert!!! Wat leuk om je weer te zien op de site. En meteen ook een goed punt aangehaald. Ook dit ga ik doorspelen. Hoe gaat het verder met je? Nog leuke games gespeeld. Hoor je snel!

   • Robert

    Gaat prima, nu in examenjaar hé! dus erg druk met school, komt weinig van gamen. Maar de periode van nieuwe goeie games is aangebroken dus ga er wel tijd voor maken 🙂 Assassins Creed nog maar even uitstellen met al die bugs, op naar far cry 4! Met jouw ook alles goed?

 • Yumi

  Site ziet er goed uit! alleen… de social media buttons staan op elke pc/laptop waar ik op zit op een andere plek.

  • Thanks Joella!!! <3 We moeten dus echt even kijken hoe dat kan. Waarschijnlijk door de verschillende schermresoluties. Bedankt voor de feedback! 😀