Valentijnsdag, de dag van de liefde…

Wereldwijd wordt op 14 februari Valentijnsdag gevierd. Hoewel het op deze dag altijd draait om de liefde, zie je dat deze dag per land op een verschillend manier wordt aangepakt. Zo ligt in Japan op deze dag het initiatief bij de vrouwen. Daar is het namelijk aan vrouwen om aan de mannen zoetigheden te geven. Nu kunnen we ons voorstellen dat niet iedereen hier zo blij mee is. Want wat als je nu zelf een vrouw bent en ook wel iets lekkers wilt ontvangen voor Valentijnsdag? Of misschien ben je wel een man, maar is er op dit moment niet iemand speciaal in je leven die je kan verwennen met lekkernijen.Valentijnsdag giveaway pakketOok al zijn wij over het algemeen fan van de invloeden vanuit Japan, zijn wij het niet helemaal eens met deze gewoonte. Wij van Kijk-Online trekken ons dit daarom heel erg persoonlijk aan. Wij vinden namelijk dat IEDEREEN recht heeft op een leuke Valentijnsdag! Dus hebben we besloten om door middel van onze Kijk-Online Valentijnsdag Prijsvraag iedereen de kans te geven een ontzettend leuk Valentijnspakket te winnen. Dus is er in samenwerking met Nintendo en Pinteezy Art een pakket samengesteld met invloeden vanuit de Japanse cultuur, gemixed met onze eigen nerdy gaming cultuur. (Tja, we zijn nu eenmaal een gamingsite.)

Wat zit er nu allemaal in het Valentijnspakket?

Wat niet? We hebben een pakket samengesteld waarvan we denken dat er voor iedereen wel wat wils in zit. Of je nu houdt van Japans snoepgoed, Nintendo goodies of zelfs een exclusief gaming t-shirt. Het zit er allemaal in! Wij kunnen ons geen reden bedenken waarom je niet zou meedoen. En hopen dat je ons de kans geeft om je een geweldige Valentijnsdag te bezorgen. En nee, je hoeft niet perse een gaming koppel of vrijgezel te zijn.

Hoe doe ik mee aan de Kijk-Online Valentijnsdag Prijsvraag?

Hoe maak je kans op ons Valentijnspakket? Heel simpel. Stuur vóór 28 februari een mail naar prijsvraag@kijk-online.com en laat ons weten waarom juist jij het verdient om de winnaar te worden van dit pakket. Onze jury, bestaand uit een aantal redactieleden, zal één deelnemer aanwijzen met het meest leuke, ontroerende, grappige of misschien wel aangrijpende verhaal. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar jullie redenen en wensen jullie allemaal veel succes!

  • Lies

    Zo onwijs leuk!! Ik hoor net dat ik dit pakket binnenkort ga ontvangen :-), mijn dag kan niet meer stuk! Bedankt!!

    • Van harte gefeliciteerd Lies! Have fun met de goodies! Niet te veel snoep tegelijk eten. (^~^)