Kijk-Online speelt DayZ. Beleef onze eerste stappen!

Vorige week en tijdens de kerst nam ik jullie al mee in twee survival games. Dit waren This War of Mine en The Long Dark. Beide verschillend maar wel twee top games.

Vandaag wil ik jullie meenemen naar een andere game die ik zelf al zo lang op me verlanglijstje heb staan. Dat is Dayz. Zoals de meeste wel weten ben ik dol op zombie  en-/of open wereld games waarin je dient te overleven. DayZ is hierin in mijn ogen de absolute koning.  Ik kon het spel tot op heden nooit spelen omdat het spel niet beschikbaar is voor een Apple computer. Maar er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden en zo heb ik dit spel alsnog kunnen spelen op me Imac.

Bekijk hieronder de eerste stappen in de wereld van DayZ en ik hoop dat jullie hiervan meer willen zien. Enjoy.

 • Opnieuw een leuke Kijk-Online speelt Sjoerd! Heb er erg van genoten, hopelijk ga je This War of Mine, The Long Dark en DayZ verder spelen in volgende afleveringen. Daar kijk ik in ieder geval al naar uit!

  • Yes denk dat ik 1 van deze 3 verder oppak. Echter heb ik er nog 2 in de planning. Dat zijn 7 days to die en wellicht kunnen we met een aantal man no more room in hell spelen. Is een free game pc/mac

   • Oke klinkt al een goed idee, dan moet daar maar eventjes een poll voor komen denk ik 🙂 7day to die is een VETTE game! Heb dat een paar dagen gespeeld heel leuk spel.

    • kom dan maar eens mee online. Snap er de ballen van 😀

 • Robert

  Eindelijk toch gelukt! Maak er een serie van Sjoerd het is echt leuk om te kijken. Ik ga het binnenkort ook maar weer oppakken, heb het lange tijd niet meer gedaan. Zitten nog wel best wat bugs in en de vecht mechanisme werkt niet echt vloeiend. Maar zeker cool spel!

  • Yo Robert! Top man, ik zal proberen om er een serie van te maken. Moet nog even uitvogelen hoe ik het beeld scherper krijg. Wellicht is het leuk om samen eens de wereld te verkennen 😀

   • Robert

    Mooi, het spel is niet heel erg stabiel dus ik betwijfel of je het beter krijgt. Lijkt me zeker leuk om te doen!