Kijk-online | Waar games en gamers samenkomen
Destiny Review
The Sims 4 Review
NHL 15 Review

KIJK online platoon nu ook voor Xbox 360

Berend 10 juni, 2012 Xbox 360 nieuws 1 Reactie

KIJK platoon:

Er zijn bij Kijk-online veel Playstation 3 bezitters en die hebben het altijd gezellig online met bijvoorbeeld Battlefield 3. Nu ben ik als Xbox 360 bezitter begonnen met KIJK platoon voor de Xbox 360. Wil je joinen dan kun je op Battlelog zoeken naar [KIJK] en dan gaan we eens beginnen met een clan en er komen vele goeie Multiplayer games aan dus er is genoeg te doen in de toekomst.

Deel dit nieuwtje:Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on TumblrShare on Facebook0Share on StumbleUpon0

Over de schrijver

Ik ben Berend, 33 jaar en voer binnen Kijk-online verschillende taken uit. Zo doe ik de PR, schrijf reviews, nieuws artikelen en doe ik video items met Sjoerd. Mijn interesses zijn vooral Games, films, anime, comics en muziek. Voeg me toe op Xbox Live (LeafNinja32) en PSN (leafninja1980).

  • shootingducks

    Nice!! hoeveel mensen heb je al?