Kijk-clan

Het is klein begonnen en nu zijn we een familie!

Hoe fout het ook klinkt, toch zijn we een familie. Dat merk je online, en op het forum. Nicknames zijn niet meer van toepassing want iedereen noemt elkaar bij zijn of haar voornaam. En zo hoort het ook. De clanleden doen allerlei games met elkaar. Zo word er Cod, fifa en Hitman met elkaar gespeeld. Maar we mogen niet vergeten waarmee het is begonnen. En dat is Battlefield 3!

Battlefield 3 clan

In 2011 is het allemaal begonnen. Ergens in november zaten 2 nerds op hun zolderkamertje te bedenken hoe ze een clan konden starten en welke game daar het meest geschikt voor was. In november van 2011 kwam Battlefield 3 uit, en toen is KIJK ontstaan. Het hele concept van KIJK is gezelligheid, lachen, clanwars spelen en deze winnen natuurlijk, en dat familiegevoel te creëren. Vooral dat laatste is enorm belangrijk met daarbij dat iedereen welkom is. Jong of oud, het maakt niks uit. Iedereen is onderdeel van dat familiegevoel! In februari van 2012 hebben we onze eerste clanwar gespeeld vandaar dat we precies vandaag het 1 jarig bestaan willen vieren!

We weten nu al dat iedereen uitkijkt naar Battlefield 4. En als Battlefield 4 uit is, dan zullen jullie ook het Kijk team weer online treffen. Voor nu willen we al onze members bedanken voor hun inzet. Over inzet gesproken! Schoondikah, die heeft voor ons een film gemaakt. Puur voor het 1 jarig bestaan van de clan! Top werk Schoondikah!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Zj8Dr8WEFio” width=”620″ height=”360″]