Harmonix heeft een Kickstarter campagne gelanceerd voor een cross-Buy PlayStation versie van de PlayStaion2 hit Amplitude

Zoals gewoonlijk hebben de meeste games van Harmonix iets te maken met muziek of geluid. Zo ook de PlayStation 2 titel Amplitude. Amplitude is de spirituele voorganger van de Guitar Hero serie waarin je in een felle futuristische omgeving met upbeat electronische muziek de baan moest volgen en je eventuele tegenstanders kan tegenwerken. In tegenstelling tot Guitar Hero word Amplitude gewoon met de controler gespeeld, wat voor sommige mensen een opluchting kan zijn na al de plastic accesoires.
Deze nieuwe Kickstarter campagne heeft als doel de game opnieuw in de handen van gamers te krijgen in een volledig vanaf de grond aan opnieuw gebouwde game, die alles heeft wat de oude Amplitude zo succesvol maakte. Met beter technologie in de huiskamers is het nu mogelijk om de game er mooier te laten uitzien en laten klinken.
De Kickstarter campagne heeft natuurlijk verschillende beloningen in petto voor de backers. Denk hierbij aan een simpele cross-buy code voor de game, maar ook t-shirts, artwork, je eigen nummer in de game en zelfs een etentje met het team of Tim Shafer. Als jij ook een van de oude fans van de serie bent, of misschien gewoon interesse hebt in de game en deze wilt steunen, klik dan hier om naar de Kickstarter pagina te gaan. Lees gerust alles even door, en laat ons weten wat je denkt van deze Remake.