Maak je klaar voor Just Dance 2016!

Just Dance is terug! Zoals altijd brengt ook Just Dance 2016 weer de grootste hits en de meest swingende dansuitdagingen. Dit jaar is de gameplay ook nog eens helemaal vernieuwd. Je hebt namelijk geen extra apparatuur voor je console meer nodig. Download gewoon de Just Dance Controller App voor je smartphone en het feest kan beginnen!

Jij bent de ster van de dansvloer. Net als in de vorige delen van deze hitserie gaat het er in Just Dance 2016 om wie de beste dansmoves laat zien. Dat kan bijvoorbeeld in je eentje in de Dance Quest Mode, waarbij je steeds weer nieuwe dansopdrachten staan te wachten. In de Dance Party Mode barst het feest pas echt los. Hierbij neem je het op tegen vrienden en familie, of probeer je juist samen een high score bij elkaar te dansen. En dit zijn nog maar twee van de vele mogelijkheden!

De moves die je tijdens het spelen leert wil je natuurlijk ook in het weekend op de dansvloer laten zien. Daarom zit Just Dance 2016 boordevol met de grootste hits van dit moment. De playlist bevat nu al meer dan 40 tracks en dat zullen er in de loop van het jaar alleen nog maar meer worden. Een kleine selectie:

• “Uptown Funk” van Mark Ronson Ft. Bruno Mars
• “All About That Bass” van Meghan Trainor
• “Animals” van Martin Garrix
• “This Is How We Do” van Katy Perry
• “Fun” van Pitbull Ft. Chris Brown