Just Dance 2015 ligt vanaf morgen in de winkels

Speel Just Dance 2015 op de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Wii U en Wii

Ubisoft heeft aangekondigd dat Just Dance 2015, de nieuwe game in de Just Dance-franchise, vanaf 23 oktober in de winkels ligt. Just Dance 2015 bevat niet alleen meer dan 40 tracks, maar ook de superhit ‘Break Free’ van Ariana Grande Ft. Zedd is gratis te downloaden vanaf de release van de game.

“In de afgelopen zes jaar is Just Dance de bestverkopende muziekgame-franchise ooit geworden, met meer dan 50 miljoen exemplaren verkocht tot op de dag van vandaag,” aldus Marcel Keij, Marketing Director bij Ubisoft Benelux. “Dit jaar met Just Dance 2015 hebben we meer top billboard-artiesten dan ooit tevoren en hebben we hard gewerkt aan nieuwe features om de community – onze fans – dichter bij de game te brengen op innovatieve en interactieve manieren.”

Gloednieuw voor Just Dance 2015 is de Dance VIP-feature, waarmee fans meer toegang krijgen tot hun favoriete artiesten. In Dance VIP dans je mee met gameplaybeelden van de VIPs om jouw scores te vergelijken met die van hun. Dans mee met artiesten als Austin Mahone en Jessie J, of de choreograaf van Lady Gaga: Richy Jackson. Bekijk hieronder de launch trailer.