Wie haat Johnny Cage?

Er zullen ongetwijfeld een heleboel spelers zijn die Johnny Cage niet zo leuk vinden. Hij is arrogant, een patser en moet altijd opscheppen. Veel spelers hebben eerder affiniteit met ninja’s Scorpion en Sub-Zero en het is niet vreemd dat deze twee krijgers in de media veel meer aandacht krijgen.Johnny Cage imageJohnny Cage, de vechtersbaas uit de klassieke Mortal Kombat zal ook in Mortal Kombat X een terugkeer maken. Senior Producer Adam Urbano vertelde dit onlangs via website Shoryuken en bevestigde (per ongeluk) dat de vader van Cassie Cage ook een bepaalde rol in de story modus zal spelen. Nog een Mortal Kombat veteraan die terug komt is de blinde krijger Kenshi.

Helaas is het video interview helaas verwijderd en heeft Warner Bros. ook bij andere YouTubers geëist dat zij de video vanwege copyright schending moeten verwijderen.

“You’ll get to play as Johnny Cage, but we’re also showing Cassie Cage, who is the daughter of Sonya and Johnny,” zei Urbano. “You’ll get a chance to see Kenshi and a chance to see a couple more.”

Wat vinden jullie nou van dit nieuws? Is Johnny Cage een lafbek omdat hij graag andere vechters in hun kruis stompt of is zijn Shadow Kick onmisbaar in de nieuwe Mortal Kombat? Laat het ons weten?