Warhammer End Times – Vermintide verschijnt nog dit jaar op de PlayStation 4, Xbox One en PC

Warhammer End Times – Vermintide werd begin deze maand aangekondigd door Fatshark en Games Workshop. Vandaag hebben we nieuws over de soundtrack van de game. Jesper Kyd, ook wel bekend van Assassin’s Creed en Hitman, gaat de soundtrack van Warhammer End Times – Vermintide componeren.

Jesper Kyd geeft aan:

“Working with indie developer Fatshark was one of those crazy challenges that rarely comes along,”

“They wanted a score from the perspective of the Skaven inhabiting the Warhammer universe. Writing this score has been a bit like joining the Skaven clan and giving them a voice – it’s been great, twisted fun.”

Warhammer: The end Time – Vermintide is een downloadbare co-op first person shooter en melee combat adventure game. De game speelt zich af in het Warhammer Fantasy universum tijdens “The End Times”. Dit is een cataclysmische oorlog die het einde van het Warhammer universum zou aankondigen volgens en profetie.

In het spel is er een aanval aan de gang op de stad Ubersreik door de Skaven. Dit zijn een ras van rat-achtige mensen die als een plaag over de stad heen trekken. Jij speelt met een van vijf verschillende personage’s, die elk zijn of haar eigen specialiteiten, uitrusting en speel stijl heeft, om de stad te verdedigen en de Skaven terug te drijven. Deze personage’s moeten met elkaar samen werken om te overleven in een aantal verschillende omgevingen.