Draken, familliars, en een free-to-play online rpg!

In Japan komen dingen vaak eerder uit. Zo ook de free-to-play titel van Capcom, Dragon’s Dogma Online. Nu is de game bij onze Oosterse vrienden ook niet online, maar wel heeft Capcom de Dragon’s Dogma Online Overzicht trailer uitgebracht om te laten zien wat spelers kunnen verwachten.

Volgende maand, op 31 augustus, komt de game uit in Japan op PlayStation 3, PlayStation 4 en PC met cross-platform Play. Dit betekend dat alle drie de systemen met elkaar online kunnen spelen. Je kunt de game dan gratis downloaden, maar er komt in Japan ook een limited edition fysieke release uit. Hier zitten een aantal exclusieve in-game wapens bij inbegrepen, maar verder is het spel hetzelfde.

Kun jij nog wachten op de Westerse release van Dragon’s Dogma Online? En hoe denk je dat de Capcom titel Deep Down het gaat doen? Bespreek het hieronder met ons in de comments!

  • Lijkt me een vette game. Binnenkort maar eens downloaden. LAten we hopen dat Capcom hun servers in orde heeft, want ze hebben grote problemen met de beta van street fighter