Japan World Cup 3

Japan World Cup 3, paardenrace met een knipoog

In Japan World Cup 3 draait het volledig om paardenraces. Normaal gesproken is deze sport niet voor iedereen weggelegd en beschouwt men dit als een saaie sport. Op het gokken na kan ik zelf ook niet bedenken wat hier precies leuk aan is. Ik geloof ook niet dat de meeste gamers een “paardenrace game” in hun collectie hebben, wellicht komt daar nu verandering in.

In Japan World Cup 3 worden de paarden op een nogal vreemde en grappige manier gepresenteerd. Ik wist niet wat ik zag en moest zelfs een paar keer met m’n ogen knipperen om er zeker van te zijn of het klopte wat er nu gebeurde. Een paard op 2 benen, het paard van Troje en nog veel meer vreemde gebeurtenissen.  Ik hoop echt dat Japan World Cup 3 online te spelen is!  Het lijkt me namelijk geweldig om dit samen met wat vrienden te checken. Wil je weten waar ik het over heb, bekijk dan hieronder het volgende filmpje. Ik ben ook erg benieuwd wie dit kan waarderen.

 • Pim

  LOOOOL, Nunu (LoL) doet ook mee.. deze verdient idd een WTF-label

  • Pim mocht er een online modus inzitten, zullen we dan een potje spelen

 • joene

  Lol :’) voeg items toe en je hebt de nieuwe Mario Kart ^^

  • Jaaa precies, een mario kaart. Mss zit er ook een “editor” in om je wagen te creëren 😀

 • Gino Saputo

  http://www.jra-jwc.jp/

  hier te spelen 😀

  • Gino Saputo

   oh crap ik had eerst een flash site waar je deel 2 kon spelen maar die kan ik niet meer vinden :s

   • Damn!! Als je die nog kan vinden let us know. Echt hilarisch!!