Japan krijgt versterking in deze update voor de Xbox 360 versie van de game World of Tanks

Wargaming heeft gisteren een update uitgebracht met de naam “Imperial Steel” voor World of Tanks: Xbox 360 Edition. Japan krijgt dus versterking zoals je waarschijnlijk al begrepen het. Deze bevat een nieuwe lijn aan Japanse tanks die, voor console spelers, o.a. te spelen zijn in de nieuwe map genaamd “Sacred Valley”.

De update voegt maar liefst dertien nieuwe voertuigen toe aan je Japanse lijn tanks die al beschikbaar waren. De Japanse technologische boom zal opgesplitst worden in twee nieuwe takken met negen medium en vier lichte tanks. Spelers kunnen aan de slag met deze lichte tanks: de R. Otsu, Ha-Go, Ke-Ni en de Ke-Ho. Daarnaast betreden ook deze krachtige medium tanks het slagveld: de Chi-Ni, STA-1, Type 61 Chi-Ri en nog meer.

Tot slot is er een nieuwe Japanse map toegevoegd genaamd “Sacred Valley”. Het speelt zich af in een verlaten dorp op de bodem van een serene vallei die beschutting biedt aan alle tanks en uitstekende intense close combat levert. Ook is de map omsingelt met kliffen, kortom een avontuurlijke plek voor sniper tanks die vernietigend uit kunnen halen. Dus als je World of Tanks in je Xbox 360 verzameling hebt zitten zorg dan dat je snel deze update download.