Jagex kondigt TRANSFORMERS Universe Founders programma aan

Jagex kondigt early adopter plan aan voor de langverwachte TRANSFORMERS Universe MOTA

Jagex Games Studio, ontwikkelaar van de bekroonde fantasy MMORPG RuneScape, en speelgoedfabrikant Hasbro Inc., kondigen vandaag de lancering aan van het TRANSFORMERS Universe Founders programma. Met dit programma worden spelers vereeuwigd in de Founders Honor Roll, kunnen ze in-game beloningen en valuta (‘relics’) ontvangen, een special edition TRANSFORMERS Universe figurine bemachtigen en andere hoogwaardige extra’s.

Er zijn vier pakketten beschikbaar voor spelers; brons, zilver, goud en cybernite. Alle Founders zijn vereeuwigd in de Founders Honor Roll. De pakketten zijn scherp geprijsd en bieden spelers extra’s met veel toegevoegde waarde. De extra’s verschillen per gekocht pakket, maar variëren van bundels met apparatuur, upgrades voor krijgers en in-game gereedschap, tot exclusieve krijgers en body kits. Founders krijgen ook in-game valuta, season passen, gratis toegang tot timed-exclusive krijgers bij lancering en andere in-game bonussen. Founders die het hoogste cybernite pakket aanschaffen, ontvangen een TRANSFORMERS Universe figurine van 25cm die speciaal voor de game gecreëerd is en wereldwijd beperkt beschikbaar is.

Alle Founders pakketten, die verschillend in waarde en inhoud zijn, zijn direct verkrijgbaar, waarmee alle Founders gegarandeerd een plaats in de Founders Honor Roll krijgen, samen met een exclusieve Founders forum avatar bij aankoop. Alle details, inclusief prijsstelling, zijn hier te vinden.