Eindelijk meer knokken op de PlayStation 4 in 2015

Mijn passie voor vechtspellen, en vooral de Street Fighter games, zat er al vroeg in. In het begin speelde ik nog games als Street Fighter 2 en Mortal Kombat op de SNES. Van deze twee vechtspellen verschenen verschillende edities als Street Fighter 2 Turbo Hyper Fighting en Super Street Fighter 2: The New Challengers. Natuurlijk moest ik ook deze edities hebben. Een nieuwe Mortal Kombat kon ook niet uitblijven en dus verscheen er een deel twee, deel drie en zo verder. Na een tijdje kwam ik tijdens mijn vakantie in Spanje in aanraking met games als Art of Fighting en Fatal Fury. Ik ga niet al te lang door over mijn liefde voor dit genre en waar het vandaan komt, maar vandaag de dag wil ik zoveel mogelijk vechtspellen spelen en het kan voor mij niet gek genoeg zijn. Ik heb zelfs verschillende delen in de Arcana Heart serie gespeeld.

Street Fighter 2

Helaas is vorig jaar, ook nog eens vlak voor de release van Ultra Street Fighter IV, mijn PlayStation 3 overleden. Ik had daar best veel vechtspellen voor maar daar heb je niks meer aan als de PlayStation 3 het niet meer doet. Een nieuwe halen? Nee want mijn PlayStation 4 was bijna binnen.

Mortal Kombat II

Ik heb inmiddels een PlayStation 4 met één vechtspel: Injustice: Gods Among Us. Natuurlijk heb ik deze game al op de PlayStation 3 gespeeld maar er was geen enkele andere game in het genre op de PlayStation 4. Vorige week is Guilty Gear Xrd SIGN eindelijk verschenen. Deze is binnenkort in mijn bezit en in 2015 verschijnen er nog een aantal titels. Bekijk hieronder in welke maand, of periode, je welke vechtspel kunt verwachten en bekijk ook een trailer van de game mits die er is. De titels die ik aangegeven heb zijn tot dusver bekend. Geef in de comments aan als er titels missen.

Februari

  • Dragonball Xenoverse:

  • Dead or Alive 5 Last Round:

April

  • Mortal Kombat X:

Lente 2015

  • Ultra Street Fighter IV:

Zomer 2015

  • J-Stars Victory VS +:

Ergens in 2015

  • Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4:

  • BlazBlue Chrono Phantasma Extend (geen trailer)

Misschien in 2015

  • Tekken 7:

  • Tekken X Street Fighter (geen trailer)