De Internationale StreetPass week is van start gegaan, zin in een gratis thema of een speciale Mii? Hou je 3DS dan bij je de komende 11 dagen.

Vandaag begint de Internationale StreetPass week. Van 16 tot en met 27 april staat StreetPass extra in de spotlight bij Nintendo. Zo kun je als je één van de vele Nintendo Zones in Nederland bezoekt tot maximaal 6 internationale Mii’s tegenkomen naast de Mii’s die je normaal tegenkomt. Zo is het mogelijk om iemand uit Japan, Verenigde Staten of misschien zelfs Canada tegen te komen. Hiernaast kun je bij de Nintendo Zones in de Gamemania een speciale Mii van Satoru Shibata, de directeur van Nintendo of Europa ontmoeten. En een speciaal gratis thema voor het HOME-menu krijgen. Dus als je je puzzels uit het StreetPass Park of gewoon graag Mii’s van verre locaties tegenkomt dan is dit het moment.

Samen met de release van de twee nieuwe StreetPass games (Hengelhelden en Zombiemanie) is dit het moment om je 3DS met je mee te nemen en om te proberen meer mensen tegen te komen. Als je wilt weten waar de Nintendo Zones allmaal te vinden zijn, klik dan hier om naar de Nintendo Zone locator te gaan en degene te vinden die het dichtste bij jou is. Veel StreetPass-plezier.
Internationale StreetPass week van 16 - 27 april