Na 22 jaar is het zo ver: InstaDoom brengt de selfie stick naar de originele Doom

Heb je ook niet altijd het gevoel gehad dat er iets miste in de originele Doom? Net dat ene iets waar je je vinger niet op kunt leggen? Nou, zoek niet verder. Want InstaDoom brengt de selfie stick naar de originele Doom samen met een hele hoop Instagram filters! De gebruiker Linguica heeft op het Doomworld forum zijn creatie gedeeld met de wereld.

Ja, je leest dit goed! Deze mod brengt de bekende Instagram filters naar de game zodat je eindelijk alles in zwart wit kunt spelen, of beter…misschien wil je de game wel in de Mayfair filter voorbij zien komen? Het is nu allemaal mogelijk dankzij InstaDoom. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is deze mod te downloaden en te installeren samen met de originele game.

Maar wacht…De filters zijn nog niet eens het belangrijkste! Want wat heb je aan een kettingzaag of een BFG? Een echte demonen killer heeft alleen maar een selfie stick nodig. Daarom heeft Linguica in de mod alle chainsaw en BFG locaties aangepast zodat je hier een selfie stick kunt vinden. Wat dit betekend voor jou? Dat je niet alleen jezelf in je favoriete filters kan fotograferen, maar ook samen met die demon die net achter je opduikt op de foto kan. Kan de Doom wereld nog mooier worden?
InstaDoom brengt de selfie stick naar originele Doom