Season Pass houders ontvangen vier karakters voor de prijs van drie alsmede de bonus Flashpoint Skin.

Wat is jouw favoriete karakter van Injustice: Gods Among Us?

De eerste downloadable karakter werd eerder deze maand al onthuld en zal op 7 mei dan eindelijk verschijnen. Het is niemand minder dan Lobo. De naam Lobo betekent “he who devours your entrails and thoroughly enjoys it” en de beste man heeft bovenmenselijke krachten en uithoudingsvermogen. Een leuke karakter om mee aan de slag te gaan al zeggen we het zelf. Naast dit eerdere nieuwtje hebben we nu ook eindelijk een gameplay trailer van hem.

Wanneer we met Lobo aan de slag kunnen is op dit moment nog niet bekend. De Season Pass voor Injustice: Gods Among Us werd eind maart onthuld. De Season Pass geeft de houders toegang tot vier van de downloadbare karakters voor de prijs van drie en is beschikbaar op de dag van release op Xbox 360 en PlayStation 3.

De Injustice: Gods Among Us Season Pass is beschikbaar vanaf de release van de game op 18 april voor € 14,99 (PSN) of 1200 Microsoft Points (Xbox LIVE) en biedt exclusieve toegang tot de Flashpoint Skin Pack met verwisselbare kostuums voor Wonder Woman, Aquaman en Deathstroke.

https://www.youtube.com/watch?v=RFwC8dV2l1Y” width=”620″ height=”360″]