Welke hero of villain gaat er winnen? Aan jou de keus!

Check elke week de site van Injustice Battle Arena om te kijken wie er gewonnen heeft en wat jij gewonnen hebt.

Vandaag kondigen Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment de details – en een uitnodiging – aan voor de ultieme strijd van een superhelden heerschappij voor de binnenkort te verwachten vechtgame Injustice: Gods Among Us.

In de komende 10 weken zal het gezelschap legendarische DC Comics karakters de Injustice Battle Arena betreden. Iedere week betreden nieuwe uitdagers de arena. Fans krijgen de kans om te stemmen op het karakter dat volgens hen als kampioen uit de arena zal stappen.

Iedere maandag worden de strijders via de wekelijkse video’s onthuld. De video’s laten de vaardigheden, eigenschappen en technologie van de DC Comics strijders zien die het tegen elkaar opnemen. De video’s bevatten ook beelden van toevallige voorbijgangers en bekende experts die uitleggen welk karakter in de strijd hun stem voor die week heeft verdiend.

Alle stemmen en inzendingen moeten voor donderdagavond zijn ingediend en de resultaten worden bekend gemaakt in een laatste video met een compilatie van alle gevechten en de uiteindelijke winnaar van die week. Dit kun je checken via deze link.

https://www.youtube.com/watch?v=egEQYRBAkZs” width=”620″ height=”360″]