Bouw de ultieme versie van je favoriete DC personages in het door superkrachten omgeven vervolg op NetherRealm Studios’ Injustice: Gods Among Us.

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment hebben Injustice 2 aangekondigd, het door superkrachten omgeven vervolg op de populaire game Injustice: Gods Among Us. De nieuwste game, die ontwikkeld wordt door de bekroonde NetherRealm Studios, beschikt over een enorme line-up DC superhelden en superschurken en laat spelers hun eigen ultieme versie van de DC personages bouwen en deze verbeteren. Injustice 2 zal in 2017 beschikbaar zijn voor de PlayStation 4 en Xbox One.

“In Injustice 2 introduceren we nieuwe features die de manier waarop fans vechtgames spelen verandert,” aldus Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios.  “We willen het genre blijven vernieuwen en de mogelijkheid voor spelers om hun favoriete DC superhelden en superschurken aan te passen en verbeteren is een belangrijke stap.”

In de trailer is te zien hoe de verschillende helden na elke strijd een verbeterd pantser bemachtigen, dus we zijn enorm benieuwd hoe dit in de daadwerkelijke game zal werken. Worden er bijvoorbeeld ook nieuwe moves toegevoegd zodra je personage evolueert? Neem hieronder zeker even een kijkje,