Kom meer te weten over Gaslight Batman en Doomsday in de nieuwe video’s van Infinite Crisis.

Vandaag brengt Warner Bros. Interactive twee nieuwe Champion Profile video’s uit voor Infinite Crisis. De nieuwe video’s geven fans meer informatie over Gaslight Batman en Doomsday.

Gaslight Batman, die leeft in het tijdperk van de uitvindingen, gebruikt zijn overweldigende sonische wapens om toe te slaan vanuit de schaduwen in zijn eeuwigdurende oorlog tegen criminaliteit. Hij vertrouwt op zijn sonische pistolen om de meeste schade aan te richten, maar zijn vuisten werken nog altijd even goed en kunnen van nut zijn om zijn tegenstanders rake klappen uit te delen, hen te vangen of om aan hen te ontsnappen. Doomsday is een levend massavernietigingswapen met aanpassingsmogelijkheden, wiens speelwijze zich focust om dichtbij zijn tegenstanders te komen en daar te blijven tot een van hen sterft.

Verschillende karakters uit het DC universum passeren de revue.

Infinite Crisis is een nieuwkomer in het razend populaire MOBA genre en biedt een bloedstollende competitieve player vs. player vechtervaring gesitueerd in het legendarische DC Multiverse – een wereld waarin bekende DC Comics karakters opnieuw zijn ontwikkeld op verrassende manieren. Infinite Crisis geeft spelers, met een breed scala aan DC Comics helden en schurken, de controle over bizarre versies van favoriete karakters uit het hele Multiverse zoals Nightmare Batman en Gaslight Catwoman die het opnemen tegen bekende personages als Green Lantern en The Flash.

https://www.youtube.com/watch?v=_SuqIQ11e-k” width=”620″ height=”360″]

https://www.youtube.com/watch?v=akvZQFNlXLw” width=”620″ height=”360″]