Bij de Independent Game Stores sta jij als klant centraal!

In de drukste periode van het jaar heeft een groep onafhankelijke gamewinkeliers een samenwerkingsverband gesloten. Het doel? De onafhankelijke gameverkopers in Nederland op de kaart zetten. Independent Game Stores is een feit.

Star Wars Battlefront, Call Of Duty: Black Ops III, Fallout 4, Rise Of The Tomb Raider en Just Cause 3. Vijf titels waar iedere gamer de komende maanden naar uitkijkt. Titels die centraal staan bij de onafhankelijke gamewinkel. De beste, meest ondernemende en leukste winkels hebben zich aangesloten bij Independent Game Stores. Een naam die staat voor kennis, sfeer en persoonlijke benadering.

Mede-initiatiefnemer Joost Bart, eigenaar van BMM Games in Beverwijk: “Het is onze missie om steeds meer mensen kennis te laten maken met de voordelen van Independent Game Stores. Klanten zijn hier geen anonieme nummers die gelokt worden met tijdelijke aanbiedingen. Bij de onafhankelijke gamestores staan zij centraal. Nu en in de toekomst. Daarnaast staat ieder bezoek aan een aangesloten winkel gelijk aan een ontdekkingsreis in merchandise en allerlei andere hebbedingetjes. Naast games verkopen deze winkeliers namelijk een schat aan game- en filmgerelateerde spullen die vaak nergens anders te krijgen zijn.”

Om die winkeliers een duidelijke stem en uitstraling te geven is het initiatief Independent Game Stores opgericht. Een steeds groter wordend samenwerkingsverband dat de onafhankelijke gameverkoper in de spotlight moet zetten.