Kennen jullie IMPACT WINTER al?

Jacob Solomon is alles wat hem dierbaar is kwijtgeraakt en moet overleven in een bevroren post-apocalyptische wereld. Een asteroïde daalde neer op de aarde en vulde de lucht met stof en brokstukken, daarna was er enkel duisternis… De vele verschillende soorten planten gingen dood en de eens zo machtige oceanen bevroren, slechts enkelen wisten te overleven. Jacob is op zoek naar middelen om in leven te blijven en hij krijgt hulp van zijn robotje.

Wat is de deal met IMPACT WINTER?

BANDAI NAMCO en Mojo Bones hebben bevestigd dat spelers vanaf voorjaar 2017 hun overlevingsinstincten kunnen testen met IMPACT WINTER, digitaal voor PC verkrijgbaar. De survival game is ontwikkeld door Mojo Bones en daagt spelers uit om Jacob Solomon en zijn team van 4 overlevenden 30 dagen lang te laten overleven in een keiharde, winterse omgeving.

De strijd om te overleven maakt elke playthrough in IMPACT WINTER uniek. Spelers zullen samen met Ako-Light, een robot-metgezel, de vijandige wereld verkennen en manieren moeten vinden om te overleven in het bevroren landschap.

“Toen Mojo Bones ons kennis liet maken met IMPACT WINTER, wisten we direct dat deze alternatieve survival-ervaring, met haar opvallende artistieke keuzes, spelers een uniek avontuur zou bieden. We zijn erg blij om samen met Mojo Bones aan dit project te werken en ons aanbod van games te verbreden,” zegt Hervé Hoerdt, VP Mktg & Digital bij BANDAI NAMCO Entertainment Europe.

Wij zijn in ieder geval reuze nieuwsgierig en in de trailer krijg je alvast een voorproefje van Jacob’s ijzige avontuur.