Resident Evil Revelations verschijnt 24 mei op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

De console versie van de game krijgt ook vele extra’s.

Het is al even bekend dat we in Resident Evil Revelations met Hunk kunnen spelen maar nu is er ook een video verschenen met gameplay waarin Hunk schittert. Bekijk de video onderaan de post.

Het verhaal van Resident Evil Revelations speelt zich af tijdens de gebeurtenissen tussen Resident Evil 4 en Resident Evil 5 aan boord van cruise schip ‘Queen Zenobia’ waarvan men dacht dat deze verlaten was… Met een gebrek aan munitie en wapens is de tocht naar het vasteland een overlevingsrace waarbij je haren recht overeind zullen staan.

Resident Evil Revelations biedt vele extra’s zoals een nieuwe angstaanjagende vijand, een extra moeilijke mode en verbeteringen aan de Raid Mode zoals nieuwe wapens en skill sets en de mogelijkheid om als Hunk en andere karakters uit de voorgaande series te spelen.

Speel de game Solo of Co-op, zowel online als offline. Dankzij het innovatieve Crossover-systeem kunnen spelers op verschillende momenten online een team vormen om samen bepaalde situaties op te lossen en vijanden te overwinnen.

https://www.youtube.com/watch?v=1_AZsACIK_E” width=”620″ height=”360″]