Zin om een goede first-person rpg shooter te spelen? Kijk dan maar even naar de Humble Borderlands Bundle

Op de Humble Bundle site zijn er vaak flinke aanbiedingen te krijgen, maar de nieuwste bundel heeft toch een hele hoop leuke dingen in de lijst staan. De Humble Borderlands Bundle bied een hoop Pandora voor je geld. Op het moment van schrijven bevat de standaard bundel Steam codes voor de eerste Borderlands game samen met drie uitbreidingen: The Zombie Island of Doctor Ned, Mad Moxxi’s Underdome Riot, en The Secret Armory of General Knoxx. Deze kun je krijgen door te betalen wat je zelf wilt, al is het maar 1 cent.

Hiernaast kun je als je meer dan het gemiddelde betaald (momenteel $5.72) ook nog Borderlands 2, een Humble Bundle coupon voor 75% korting op The Pre-Sequel en drie uitbreidingen voor Borderlands 2: het Psycho Pack, het Mecromancher Pack en de Creature Slaughterdome te pakken krijgen. Later worden hier nog meer dingen aan toegevoegd.

Maar dat is nog niet alles, als je besluit meer dan $15 te betalen dan krijg je ook nog eens het Borderlands 2 Ultimate Vault Hunter upgrade Pack 2, Headhunter 5: Son of Crawmerax, deĀ Borderlands 2 Season Pass en een coupon voor 25% korting op de 2K merchandise website.

Een flink pakket voor Borderlands fans dus. En zoals gewoonlijk kan je zelf kiezen hoe het geld verdeeld word tussen 2K games, Humble Bundle en het goede doel (Deze keer het National Video Game Museum). Ga jij de Humble Borderlands Bundle halen?

Humble Borderlands Bundle nu te krijgen