Dankzij For Honor Season Two: Shadow and Might mogen we nieuwe helden verwelkomen!

Goed nieuws! For Honor Season Two: Shadow and Might is namelijk vanaf 16 mei beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Shadow and Might bevat allerlei nieuwe content, waaronder twee nieuwe Helden, twee extra maps, nieuwe uitrusting, nieuwe wapens en verschillende gameplay-updates. De maps en gameplay-updates zijn bij de start van Season Two direct beschikbaar voor alle spelers. De nieuwe Helden, de dodelijke Shinobi en de wilde Centurion, zijn vanaf 16 mei beschikbaar voor Season Pass-bezitters. Overige spelers spelen deze Helden pas vanaf 23 mei vrij met in-game Staal.

In de strijd tussen de drie dodelijke facties, de Ridders, de Vikingen en de Samoerai, betreden twee nieuwe Helden het slagveld:

·         Shinobi (Samoerai Assassin) – De Shinobi zijn stille krijgers. Ze gaan geruisloos op de vijand af en doden met precisie dankzij een leven lang gedisciplineerde training. Ze maken gebruik van de traditionele Japanse Kusarigama.

·         Centurion (Ridder Hybrid) – Centurions zien het slagveld als een schaakbord. Centurions maken gebruik van de Gladius en door te vertrouwen op korte-afstand strategieën komen zij gemakkelijk langs de verdediging van de vijand.

De twee nieuwe maps, Forge en Temple Garden, verbreden het aanbod aan slagvelden voor de multiplayer. Season Two voegt ook Epic Gear toe aan For Honor. Deze nieuwe zeldzaamheidsrang voor uitrusting zorgt ervoor dat de maximale gear score verhoogd wordt en dat het gehele uitrustingssysteem in de game nog meer gebalanceerd wordt. Samen met het einde van Season One, is er voor alle platformen een nieuwe update (Update 1.06) verschenen die de netwerkstabiliteit verhoogt. Ook bevat de update nieuwe gameplay-aanpassingen en is de balans tussen de Helden verbeterd. For Honor blijft ook in de toekomst ondersteuning krijgen in de vorm van extra content en regelmatige gameplay-updates.