Hoe werkt de PlayStation TV

Hoe werkt PlayStation TV? Onderstaande video geeft uitleg

In november verschijnt PlayStation TV  in Europa voor 99,- euro. Een mooie prijs in onze ogen. Toch zijn er genoeg mensen die twijfelen of ze dit apparaat moeten halen. Dat is eigenlijk logisch aangezien we het nog niet in actie hebben gezien. Gelukkig zijn er op YouTube genoeg video’s hierover te vinden. Bekijk onderstaande video en laat ons eens weten of je de PlayStation TV gaat aanschaffen.

  • Aangezien ik compleet van handheld gaming ben afgestapt komt dit apparaatje als een geschenk uit de hemel. Er zijn namelijk wel PS Vita games die ik wil spelen maar een PS Vita halen daarvoor zal ik nooit doen omdat ik er nooit op speel. Op consoles speel ik wel en daardoor kan ik de game mooi spelen. Ga ik PlayStation TV meteen aanschaffen? Nee er is namelijk genoeg op de markt rond die tijd dus ik wacht even.

  • Aangezien ik compleet van handheld gaming ben afgestapt komt dit apparaatje als een geschenk uit de hemel. Er zijn namelijk wel PS Vita games die ik wil spelen maar een PS Vita halen daarvoor zal ik nooit doen omdat ik er nooit op speel. Op consoles speel ik wel en daardoor kan ik de game mooi spelen. Ga ik PlayStation TV meteen aanschaffen? Nee er is namelijk genoeg op de markt rond die tijd dus ik wacht even.