Iedereen heeft een mening, wij zijn benieuwd naar die van jou over Watch Dogs

https://www.youtube.com/watch?v=73s1l1vKFMA” width=”620″ height=”360″]
 • Nino

  Ik liep eerst niet zo warm voor Watch_Dogs, maar wat mijn interesse heeft gewekt is de “trip modus” waarin Chicago opeens in lichterlaaie staat en monsterlijke demonen het straatbeeld bepalen. En het lijkt me ook heel vet om als robo-spin ravage aan te richten.

  Wat me absoluut niet tof lijkt: het autorijden, dit zag er wat mij betreft heel vreemd uit…ik ga de game denk ik toch maar even halen. ๐Ÿ˜€

  • Ik maak me ook zorgen over het autorijden. Dit ziet er vreemd uit, ook klopt het geluid niet met de snelheid. Hopelijk is dit goed in de retail versie

   • Ik maak me niet echt zorgen over het rijden. Watch Dogs was namelijk eerst een nieuwe Driver game en is uitgegroeid tot heel wat anders. Komt wel goed.

 • Grayfoxz

  Ik heb best een goede verwachting van de game. Kan er ondertussen haast niet op wachten ๐Ÿ™‚ Grafisch ziet het er tot nu toe allemaal wel leuk uit, maar dit wacht maar even voorzichtig af, naar de berichten van de laatste tijd. Maar de gameplay heeft me vanaf het begin al helemaal binnengetrokken. Dedsec editie, here I come!

 • Ramon

  Dit is echt een dikke gta ripp. er is alleen telefoon eraan toegevoegd. sla deze mooi over

  • Nino

   Ik denk niet echt dat Watch_Dogs een GTA ripoff is. Er is namelijk veel meer aan toegevoegd dan “alleen een telefoon”. Maar ik ga de game niet meteen bij launch halen…eerst Mario Kart! ๐Ÿ˜€

  • Grayfoxz

   hmm ben ik het niet echt mee eens. Ja het is een open wereld game, maar dat betekend niet meteen dat het een GTA rippoff is. Watchdogs word veel interactiever, en dan heb ik het over de mogelijkheden in de stad en met de npc’s. Verhaaltechnisch gaat deze veel uitgebreider worden. Het hacken zit er idd in maar heeft een zeer grote rol in de game, meer eigenlijk dan schieten ed zelf. En de mogelijkheid om sommige stukjes te klimmen a-la assassins creeds heb ik nog nooit op die manier in GTA gezien. Verder natuurlijk afwachten hoe het samen gaat werken, maar ik heb goede hoop ๐Ÿ˜‰
   En lijkt me jammer dat je hem over slaat, maar is natuurlijk jou keuze

 • Game staat hoog op mijn lijstje. Aan de ene kant denk ik dat de game gaat knallen en aan de andere kant ben ik een klein beetje bang dat de game tegen gaat vallen. Klein beetje dan he ๐Ÿ˜›

 • Flipmeover

  Bro, this is da Bomb!

 • Shadowmask

  De game lijkt me onwijs cool. Sandbox games, kreeg er geen genoeg van! Vrees wel voor de herhaling