Het is weer tijd voor een nieuwe HITMAN missie!

Io-Interactive kondigde onlangs met trots aan dat HITMAN Episode 3: Marrakesh beschikbaar is. In de gefeaturede missie ‘A Gilded Cage’ reist Agent 47 naar de drukke marktstad Marrakesh om de corrupte privébankier Claus Strandberg en zijn handlanger, legergeneraal Reza Zaydan, op de korrel te nemen voordat er rellen uitbreken in deze stad van contrasten.

“Marrakesh combineert de concepten van de eerste twee episodes van HITMAN: Parijs en Sapienza”, aldus Hannes Seifert, Studio Head van Io-Interactive. “We hebben de soms claustrofobische aard van het Showstopper-evenement in Parijs gecombineerd met de uitgestrektheid en levendigheid van Sapienza. Volgens mij valt er voor spelers in Marrakesh veel te verkennen en te experimenteren.”

Marrakesh biedt een zeer gedetailleerde, dichtbevolkte creatieve stealth sandbox met twee doelwitten, talloze kansen en uitdagingen, en een levende omgeving die je meevoert van drukke markten naar magische soeks, van de koele elegantie van het Zweedse consulaat naar de bezette ruïnes van een verlaten school. Infiltreer een belegerd consulaat om een man te doden die iedereen haat en schakel de legergeneraal uit die hem uit de gevangenis heeft bevrijd in Episode 3 van HITMAN.