The High Life Update

Bezit nu twee appartementen in GTA Online

The High Life Update van GTA Online is er – je kunt deze nieuwste update van Grand Theft Auto Online nu downloaden, met veel gloednieuwe content en enkele nieuwe features die de game-ervaring nog beter maken.

The High Life Update geeft je de mogelijkheid om ruimer te wonen in Los Santos doordat je nu twee huizen tegelijkertijd kunt bezitten. Ook zijn er vijf nieuwe luxe appartementen aan het woningaanbod toegevoegd. Bereid je onroerend goed portfolio uit met een appartement in de Eclipse Towers in Vinewood, Richards Majestic in Rockford Hills, Tinsel Towers in Little Seoul, 4 Integrity Way in Downtown en Del Perro Heights aan het strand. Zoals gebruikelijk kun je gewoon naar de locatie rijden waar het appartement te koop staat en daar de aanwijzingen tot kopen volgen. Maar je kunt ook naar Dynasty8realestate.com gaan om je te oriënteren op je volgende aankoop.

Nu je twee appartementen bezit en dus de de ruimte hebt om voertuigen te stallen in twee garages, kun je op zoek naar iets nieuws en moois om deze ruimte te vullen. The High Life Update breidt de collectie uit met drie luxueuze auto’s en een gave nieuwe motor. De Enus Huntley S (SUV), Debauchee Massacro (sportwagen), Pegassi Zentorno (superwagen) en Dinka Thrust (motor) zijn te koop via Legendary Motorsport. Deze voertuigen zijn bovendien toegankelijk via iedere garage in Story Mode, waarmee er een nieuwe draai wordt gegeven aan het herspelen van missies.

En omdat succes kan leiden tot jaloezie bij anderen, is de krachtige Bullpup Rifle beschikbaar bij Ammu-Nation om je te helpen je nieuwe bezittingen te beschermen. Uitgerust met alle nieuwe voertuigen en wapens ben je goed voorbereid om de nieuwe Rockstar-created jobs in GTA Online, waaronder 8 nieuwe Contact missies. Binnenkort zullen er nog meer missies bijkomen, waaronder Capture, Survival, TDM en Last Team Standing mode Jobs.

  • Yes, kan ik nu eindelijk mijn droomhuis kopen?