Het is Showtime – Sting maakt WWE debuut in WWE 2K15

WWE 2K15 verschijnt op 31 oktober

2K heeft het langverwachte WWE-debuut van Sting in WWE 2K15 aangekondigd, de aanstaande release van de toonaangevende WWE franchise. “The Icon” zal beschikbaar zijn voor wie de game in pre-order bestelt bij een van de deelnemende retailers voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PlayStation 3. WWE 2K15 staat internationaal gepland voor release op 31 oktober 2014.

Sting is één van de meest populaire en gewaardeerde spelers in de WCW®-geschiedenis en zal zijn opwachting maken in WWE2K15 als twee unieke speelbare personages: de eerste een spookachtige, met een honkbalknuppel rondzwaaiende figuur met de karakteristieke zwart/witte body paint. Maar ook een character dat teruggaat naar zijn vroege WCW-jaren, herkenbaar aan de kleurrijke schmink en het blonde potdeksel kapsel.

“Het enige dat zeker is over Sting is dat niets zeker is, behalve mijn WWE debuut in WWE 2K15, aldus Sting. Ik ben vereerd dat mijn geschiedenis vereeuwigd wordt in een videogame. It’s showtime!

Tijdens zijn debuut in 1991 kreeg Sting wereldwijde erkenning voor zijn unieke persoonlijkheden en leeuwenmoed in de ring. In ruim 10 jaar heeft hij acht WCW kampioenschappen bij elkaar geworsteld en het tegen heel wat respectabele rivalen opgenomen, onder wie Hulk Hogan, New World Order (nWo), The Outsiders, Vader, Rick Rude, “Stunning” Steve Austin en Ric Flair.

“Als ‘De Franchise’ van WCW kunnen we niet wachten om Sting op een spannende, nieuwe manier aan zijn fans te presenteren, terwijl we de volgende generatie van WWE 2K franchise gaming introduceren,” aldus Chris Snyder, Vice President of Marketing bij 2K. “WWE 2K15 in pre-order bestellen is de ultieme manier om de geschiedenis en de eigenheid van Sting’s imposante carrière te omarmen.”