Bungie komt met nieuwe singleplayer-, co-op- en multiplayer-activiteiten, nieuwe wapens en nieuwe uitrusting

De Destiny Expansion I The Dark Below is gisteren verschenen maar wat bevat het nou precies. Dat kan je in dit artikel lezen.

Destiny Expansion I The Dark Below is de eerste officiële uitbreiding voor het Destiny-universum en bevat nieuwe inhoud voor bijna alle activiteiten in het spel, inclusief nieuwe wapens en uitrusting, die kunnen worden verdiend in de nieuwe verhaallijnen en bij nieuwe co-op- en multiplayer-activiteiten.

Pete Parsons, COO van Bungie geeft aan:

“Voor Destiny hebben we altijd al een langetermijnvisie gehad”.

“Een belangrijk onderdeel van die visie is luisteren naar je gebruikers als je bezig bent met nieuwe toevoegingen. Sinds de lancering hebben we flinke realtime-verbeteringen gedaan aan het spel, op basis van de feedback van spelers. Onze eerste uitbreiding bevat dan ook allerlei zaken die mensen in het Destiny-universum graag vaker terug willen zien. Dit zijn nieuwe activiteiten, uitrusting en wapens, samen met een nieuwe Raid-missie die de gameplay ervaring uitbreidt.”

Destiny Expansion I The Dark Below

Destiny Expansion I The Dark Below bevat het volgende:

o Nieuwe buit: verdien nieuwe wapens, armor en uitrusting, inclusief nieuwe legendarische en exotische voorwerpen.

o Meer levels: verhoog je niveau tot level 32.

o Nieuwe missies en opdrachten: en maak een reis met nieuwe missies in het Hive-thema, en verricht opdrachten waarbij het jouw taak is om de herrijzing van de god Crota uit de Oudheid te stoppen.

o Nieuwe coöperatieve Strike: bij The Will of Crota nemen jij en je Fireteam het op tegen Omnigul, die van haar meester Crota de opdracht heeft gekregen om het Hive-leger uit te breiden.

o Nieuwe Raid met zes spelers: stel een Fireteam van zes spelers samen voor Crota’s End, dat plaatsvindt op een locatie diep in de Hellmouth, met compleet nieuwe gameplaymechanieken en vijandige leiders.

o Nieuwe competitieve multiplayer-arena’s:

§ Pantheon: gevestigd in een oude Vex-tempel in de Black Garden met Vex-landschappen en smalle gangen

§ Skyshock: een oude, interplanetaire defensielinie met uitdagingen voor voertuigen én infanteristen

§ The Cauldron: een verlaten plek voor Hive-rituelen met veel strijd in een kleine ruimte

o Een nieuwe EV-30 Tumbler Sparrow: spelers die voor 15 januari 2015 de Destiny Expansion Pass of Destiny Expansion I: The Dark Below kopen ontvangen de EV-30 Tumbler Sparrow. Wie het voertuig bestuurt, kan snel rijden, opstijgen en in de lucht diverse mid-air-trucs uithalen.

o Exclusief materiaal voor de PlayStation®*: PlayStation®-spelers krijgen ook toegang tot een exclusieve coöperatieve Strike, The Undying Mind, en tot een exclusief exotisch wapen, het geweer The 4th Horseman.