De launch van Act of Aggression volgt nog deze lente

De eerste Act of Aggression factie trailer is vrijgegeven door Eugen Systems. In deze reeks trailers, die als doel hebben om de sterke en zwakke punten van elk van de drie facties te belichten, beginnen ze met het introduceren van het door de jarenlange strijd geharde Amerikaanse leger.

Het Amerikaanse leger bestaat uit doorgewinterde veteranen en bezit een aantal van de sterkste individuele eenheden in de game. Wat het ontbreekt in veelzijdigheid maakt het meer dan goed met brute kracht – vooral als het aankomt op de M1A1 Abrams Tusk, een upgradable gevechtstank die tegenstanders maar beter niet kunnen onderschatten.

Het Amerikaanse Leger te zien in eerste Act of Agression Factie Trailer

In de volgende trailer werpen we een blik op de Chimera, een door de VN gefinancierde taskforce die is gespecialiseerd in snelle, efficiënte aanvallen – waar dan ook ter wereld. Als laatste introduceren we het duistere Cartel, bestaande uit onzichtbare agenten die voortkomen uit militaire contracten en gebruik maken van alleen de nieuwste technologie.

In Act of Aggression zullen spelers op grote, authentieke maps om middelen strijden, strategische basissen bouwen en deze verdedigen, en allerlei units produceren om hun tegenstander te verslaan. Je zult het zelfs opnemen tegen andere spelers om banken te bezetten en zo aanvullende inkomstenbronnen te bemachtigen. Ook zul je soldaten die uit tanks en vliegtuigen worden geworpen of gewond op het slagveld achterblijven in gevangenschap nemen als krijgsgevangenen.