Heroes of Might & Magic III – HD Edition verschijnt op de PC en tablets

Might & Magic fans opgelet! Er verschijnt een nieuw deel in de Heroes of Might & Magic reeks. Keer terug naar de meest populaire game van de Heroes-franchise met Heroes of Might & Magic III – HD Edition. De HD-versie is ontwikkeld door DotEmu en tilt de ervaring naar nieuwe hoogten. Heroes of Might & Magic – HD Edition is vanaf 29 januari 2015 verkrijgbaar voor Windows PC en voor de eerste keer op tablets (iOS en Android).

Beleef een fantastisch avontuur in Heroes III HD dankzij de sterk verbeterde graphics. Deze nieuwe HD-editie eert de originele game, met zeven spannende campagnescenarios, 48 skirmish speelkaarten, een lokale multiplayermodus en een map-editor (alleen beschikbaar op PC). Er komt ook een nieuwe online multiplayer Steam-lobby beschikbaar, om je ervaringen te delen met de rest van de Heroes III-community.

Erwan le Breton, creative director van Might en Magic geeft aan:

“De community is de kern van de Might & Magic-serie en we willen die community graag bedanken door het epische verhaal van Koningin Catherine Ironfist terug te brengen.”

“We willen hetgeen wat Heroes III zo geliefd maakte behouden, verbeterde graphics leveren en iedereen de mogelijkheid geven om de game ook op tablets te spelen.”