Mensen die de Destiny pre order code hebben geregistreerd krijgen drie dowload codes voor de bèta voor hun platform naar keuze

De codes worden pas vrijgegeven op 17 juli, maar op het moment kan er al wel geselecteerd worden in welke regio (Europa of USA) en welk platform je wilt spelen. Als je dit eenmaal gedaan hebt krijg je op 17 juli niet één, maar drie download codes voor dit platform, zodat je nog twee vrienden kan uitnodigen om je fireteam compleet te maken. Om te selecteren waar je op wilt spelen ga je naar je Bungie account en nadat je ingelogd hebt ga je naar de geregistreerde code pagina en selecteer je je regio en console. Op het moment kan de Europese PlayStation 4 optie nog niet gekozen worden, maar er word ons verzekerd dat deze optie nog geselecteerd kan worden voor de start datum.
PlayStation 3 en PlayStation 4 spelers kunnen dan vanaf 17 juli met hun drie download codes aan de slag en Xbox eigenaars vanaf 23 juli en beide platformen kunnen spelen tot en met 27 juli, waarna de bèta toegang stopt en spelers zullen moeten wachten tot negen september om met de volledige game aan de slag te kunnen.
Hebben jullie de game al gepreordered? En zo ja, waar gaan jullie de bèta/game op spelen? Laat het ons weten in de comments!